11. mart 2021.11. mar 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Rekonstrukcija jednosmerne ulice ka staroj Ljuboviji:

Rešenje višedecenijskog problema

Opština Ljubovija u ovom projektu učestvovaće plaćanjem stručnog nadzora i PDV-a, ukupne vrednosti oko 4,2 miliona dinara
Ministarstvo privrede je na javnom pozivu za prijavu projekata za Program podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2021. godinu odobrilo opštini Ljubovija 18.792.765,53 dinara za realizaciju projekta Poboljšanje putne komunikacije sa postojećom i planiranom privrednom zonom i izgradnja trotoara za otvaranje dvosmernog saobraćaja u ulici Vojvode Mišića u industrijskoj zoni Stara Ljubovija.
Opština Ljubovija u ovom projektu učestvovaće plaćanjem stručnog nadzora i PDV-a, ukupne vrednosti oko 4,2 miliona dinara.

Ministarstvo privrede je odobrilo opštini Ljubovija 18.792.765,53 dinara za realizaciju projekta


Projektom je predviđena izgradnja trotoara sa desne strane puta, potporni zidovi, mestimično proširenje kolovoza, odvod površinske vode, novi stubovi i rasveta, zaštitna ograda, horizontalna i vertikalna saobraćajna signalizacija. Očekivan početak radova je odmah po okončanju javne nabavke za izbor izvođača radova, odnosno u roku od 2 do 3 meseca.
Značaj projekta je u saobraćajnom povezivanju industrijske zone i naselja Stara Ljubovija sa centrom opštine kao i unapređenje bezbednosti pešaka koji gravitiraju na tom putnom pravcu.

Ljubovija.info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa