20. maj 2021.20. maj 2021.
Krstić najbolji strelac
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Krstić najbolji strelac

Medicnar je sezonu okončao prve majske subote. U konačnom plasmanu je osvojio devetu poziciju uz 16 osovjenih bodova, ostvarenih kroz osam pobeda i 13 poraza tokom 22 kola. Primarni cilj je ispunjen, osptanak u Ligi, a svakako da su igrama i rezultatima Šapčanke zaslužile koje mesto iznad, no problemi sa povredama nisu popuštali niti jednog trenutka, te je u poslednja tri kola i tim kombinovan. Deveto mesto je i najniži plasman tokom uspešne sezone, a veći deo je ovdašnji klub proveo između četvrte i sedme pozicije. Svakako opstanak nije dolazio u pitanje.

Najbolji strelac ekipe je Aleksandra Krstić, povratnica u klub, bek koji je postigla ukupnio 83 gola. U segmentu golova iz igre, na vrhu je kapiten Una Obrenović sa 73 pogotka iz igre, dok je Krstić strelac 56 pogodaka tokom akcija i 27 sa linije sedam metara. Još jedno pojačanje tokom sezone, krilo Ljubica Ivković postigla je 72 gola, 70 iz igre i zauzima visoku treću poziciju među strelcima. Ana Blagojević je četvrta sa 64 (22 sedmerci), dok je peta Lana Mijailović sa 56 (1 sedmerac). Najviše golova sa sedmerca postigla je Krstić, 27, Blagojević 22, Ninković Jelena, golman ekipe i Mijailović su najčešće proglašavane najboljim igračicama meča.

Realizacija sedmeraca Medicinara je nešto preko 70%, postigle su 66 golova iz 94 pokušaja. Prosečno po meču nešto više od pet minuta je tim igrao sa igračem manje, Dva minuta kazne pokazano je Šapčankama 58 puta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa