20. maj 2021.20. maj 2021.
FB stranica: Predsednik opštine Bogatić-Milan Damnjanović

FB stranica: Predsednik opštine Bogatić-Milan Damnjanović

KLENjE

Nova saobraćajna signalizacija

U utorak je u Klenju, u centru sela, na raskrsnici, u ulicama Popa Cvetina i Drinskoj, počelo postavljanje nove saobraćajne signalizacije, znakova i brzinskih displeja i izmeštanje postojećih nebezbednih pešačkih prelaza. Posle završetka ovih radova, prelazi se u Bogatić, u ulicu Vojvode Stepe, u zonu osnovne škole „Mika Mitrović“, gde su u prethodnom periodu uočeni ogromni problemi.

-Neizostavni deo svakog naseljenog mesta su horizontalna i vertikalna signalizacija. Opštinom Bogatić svake godine prolazi sve više putničkih vozila i teških kamiona. Stoga, bezbednost učesnika u saobraćaju mora biti podignuta na viši nivo, a održavanje putne privrede postavljeno kao prioritet.
Svaki znak, bilo da je u pitanju vertikalna ili horizontalna signalizacija ima važnu i nezamenjivu ulogu za sve učesnike u saobraćaju, a naročito se to odnosi na zone škola.

Verujemo da ćemo na ovaj način podići svest o svim opasnostima i rizicima u saobraćaju i značajno doprineti većoj bezbednosti svih učesnika, a naročito najmlađih kao najranjivije kategorije. Takođe, ovim putem upućujemo apel svim vozačima motornih vozila da se pridržavaju svih propisanih ograničenja i zabrana koje predviđaju pozitivni zakonski propisi naše zemlje u ovoj oblasti- navedeno je na zvaničnoj FB stranici Predsednika opštine Bogatić, Milana Damnjanovića.
FB stranica: Predsednik opštine Bogatić-Milan Damnjanović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa