23. septembar 2021.23. sep 2021.
Bekovske uzdanice Medicinara (Foto: FB strana kluba)

Bekovske uzdanice Medicinara (Foto: FB strana kluba)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Početak koji obećava

Medicinar startovao sa dve pobede. Drama protiv Vrbasa rešena u poslednjem minutu. Beograd novajlija koji treba da se dokazuje. Prioritet napredak igre u odbrani
Subota popodne je odnela koji živac više kod svih navijača Medicinara, na šta nije slutilo odlično i dominantno prvo poluvreme, no kada na sportskom događaju posle mnogo nervoze ipak prisustvujete srećnom i pobedničkom kraju, osećaj je odličan, a sport je iskazao punu draž. Bilo je i plus osam za Šapčanke u jednom trenutku, dozvolili su Vrbasu povratak, ali dva boda je doneo i minimalan trijumf. Do sada ukupno četiri od četiri i nastavak plej of puta.

Medicinar - Vrbas 33:32 (20:15)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 600. Sudije: Grubački (Zrenjanin) i Vojvodić (Novi Sad). Sedmerci: Medicinar 3(3); Vrbas 4(4). Isključenja: Medicinar 10; Vrbas 6 minuta. Crveni karton: Cvetković (Vrbas) u 22. minutu.
MEDICINAR: Obrenović 4, Kojić 1, Radukić 4, Đorđević 2 (2), Ninković (7 odbrana), Tomković 8 (1), Cvejić (2 odbrane), Kažić 7, Cvetinović, Vasić, Krstić 3, Mandić, Rakić, Cvijanović 4, Ivković, Glišić (1 odbrana).
VRBAS: Perović, Holc 13 (4), Petrović 1, Radulović, Stanić 4, Ilić 4, Džemali 1, Cvetković, Tomić 5, Mouedeb 4, Simić, Bulatović.


-Biće teško i izjednačeno prvenstvo, što je pokazao i ovaj meč. Mi nastavljamo svoj put, težeći ciljevima koje smo sebi postavili. Neophodno je da iskažemo više čvrstine u odbrani, postvimo uvek neku granicu golova koje smemo da primimo, kada je rival prekorači, onda nešto nije bilo na zadovoljavajućem nivou. Redovno ćemo raditi i trenirati kako bi ispravili sve nedostatke – naglasila je Sandra Kolaković, trener Medicinara.

Dva od dva Šapčanki (žrk medicinar)


Apsolutno pravo na pobednička očekivanja Šapčanke imaju i pred treći meč ove sezone, gostovanje u Beogradu, istoimenom domaćinu. Rukometašice iz prestonice su zabeležile dva poraza na startu. Odličan otpor su pružile u Inđiji, dok protiv Jagodine nisu ni imale realne šanse ni za častan poraz. Prvi adut ekipe je Milica Pap, kapiten, a Andrea Savić i Valentina Božinović su dodatna opasnost i poziv na oprez Šapčankama.

U ekipu se posle pauze vratila Ljubica Ivković čime je u Mediicnaru pojačana konkurencija na krilnoj poziciji.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa