21. april 2022.21. apr 2022.
Sa uskršnjim jajetom na takmičenje
Humanitarna tucijada i takmičenje u malom fudbalu

Sa uskršnjim jajetom na takmičenje

Događaj humanitarnog karaktera. Fondacija SOS Dečija sela uzela učešće. Poziv za građane da dođu i ostave dobrovoljni prilog
Već pet godina grupa mladića iz Benske Bare kao i neformalna grupa građana Šapca spontano organizuje turnir u malom fudbalu na terenu Srednje medicinske škole „Dr Andra Jovanović“ na Uskrs. Prve godine broj učesnika je bio oko 30, međutim on se svake godine povećava i dostiže čak i preko 100 ljudi.

Ove godine događaj će dobiti i humanitarni karakter. Fondacija SOS Dečija sela uzela je učešće i pružila podršku, te će na samom događaju koji počinje u nedelju oko 12:00 časova postaviti svoj štand na kojem će svi posetioci ali i sami učesnici moći da se prijave na kontinuirano doniranje sredstava. Postojaće i kutija za dobrovoljne priloge.

-S obzirom da je ovo događaj koji okuplja preko stotinu ljudi, želeli bismo da pozovemo stanovnike kako Benske Bare tako i celog Šapca koji su mogućnosti da tada dođu i ostave dobrovoljni prilog ali i da učestvuju na manifestaciji – poručio je Mihailo Okiljević.

Pored takmičenja u malom fudbalu, biće organizovana i tucijada. Reč je o takmičenju u tucanju uskršnjim jajima. Ono se održava pre početka sportskog turnira. Sve što zaiteresovani učesnici tucijade treba da ponesu jeste osmeh, lepo raspoloženje i uskršnje jaje sa kojim će se takmičiti.
Ž.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa