27. april 2023.27. apr 2023.
OPŠTINA VLADIMIRCI

Oni idu u banje na odmor

Posle perioda za eventualne primedbe na listu korisnika banja sa teritorije Opštine Vladimirci osvanuo je i konačan spisak onih koji će u banje na odmor i rekreaciju.

Iz tri kategorije od 193 penzionera koji su konkurisali za banje njih 34 su ih i dobili.

Listu starosnih penzionera čine Marko Miljkovac, Pavle Lukić, Milijan Dragutinović, Svetlana Knežević, Stojan Nikolovski, Miroslav Urošević, Radmila Pantelić, Ljubiša Janković, Živorad Vasić, Branislav Gluščević, Sreten Isailović, Dušan Kosanić, Života Mandić, Vojislav Lekić, Marija Trifunović, Vera Stepanović, Ljubica Isailović, Vera Gajić, Milena Galonić i Nikola Jeličić.

Devet je porodičnih penzionera a čine ih Leposava Kosanić, Milica Eraković, Slavica Kokanović, Mileta Vuković, Živanka Ninković, Milijana Sarić, Milena Stojić, Milevka Šujić i Dobrila Ajdarić.
Listu penzionera invalida čine: Zorica Trifunović, Danilo Stepanović, Branislav Nikolić i Peladija Stepanović.

Svi oni koji su dobili pravo na korišćenje odmora u banjama koje su birali biće obavešteni lično i to na telefon čiji su broj predali uz konkursni materijal opštinskom udruženju a za slučaj da neko odustane, ide prvi sa liste onih koji su ovaj put otpali uz još jednom podsećanje da se ne radi o odlasku na lečenje već na odmor i rekreaciju.


Iz opštinskog udruženja penzionera pojašnjavaju da su oni samo skupili konkursni materijal i prosledili ga u PIO Šabac koji su po kriterijumima godina staža, godina provedenih u penziji, pristupili rangiranju do konačne liste ali je bitno istaći da se ovaj vid odmora može koristiti samo jednom, da bi svi imali tu privilegiju besplatnog korišćenja banjskih oporavaka uz rekreaciju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa