8. jun 2023.8. jun 2023.
Blizu je Svetsko prvenstvo (foto: RSS sajt)

Blizu je Svetsko prvenstvo (foto: RSS sajt)

RUKOMET: JUNIORI

Kvintet u drugoj fazi

Završna faza priprema. Mirković nažalost bez Svetskog prvenstva. Pet predstvnika rukometa Šapca. Četiri u prvom sastavu
Nakon prve i drugu fazu priprema juniorska reprezentacija Srbije, treća juniorska reprezentacija Evrope, obavlja u Šapcu i polako ulazi u finiš priprema za Svetsko prvenstvo. Šabački rukomet predstavlja pet igrača, od kojih je jedan u statusu rezerve, dok je nažalost Brana Mirković pretrpeo težu povredu i neće moći da nastupi na planetarnoj smotri.

Na spisku našeg sugrađanija Đorđa Teodorovića i njegovog asistnta Davida Rašića su krilni igrači Metaloplastike Eliskir: Mateja Dodić i Milija Papović, potom pivotmen Igor Milovanović, pojačanje šabačke ekipe iz Francuske, dok je u bekovskoj liniji, na poziciji srednjeg beka opcija mladi Vukašin Antonijević, bek učesnika Lige šampiona Pivovarne Celje.

Na spisku se nalaze i dve rezerve. Jedna od njih je bek Metaloplastike Aljoša Damnjanović, prvotimac Metaloplastike Eliksir. Juniore Srbije u hali Zorka očekuju u petak i subotu, 9. i 10. juna pripremni dueli protiv Slovenije. Od 13. juna je reprezentacija u Grčkoj. Svetsko prvenstvo je od 20. juna do 2. jula.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa