27. jul 2023.27. jul 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE VLADIMIRCI

U Provu veče za klince i klinceze

U Turističkoj organizaciji Opštine Vladimirci događaji jedan drugog pristižu. Posle petrovdanskih dana, spektakla za sebe, i Provo je dobilo priliku za veče mlađanih dolazećih snaga. U večeri za klince i klinceze prvo je viđen fudbalski susret domaće ekipe i Jedinstva iz Vladimiraca. Iako je bio sam po sebi rezultat u drugom planu, u uzrastu do 10 godina meri se drugim aršinima, tek pobedili su gosti rezultatom 2:1.

Foto: Glas Podrinja


Bilo je lepo videti buket dolazećih lepih devojaka sada uzrasta od četiri do 10 godina. Čak 18 odvažnih klinceza se ogledalo u lepoti a mis je bila Nikolina Paležević. Prva pratilja Jana Jovanović i druga pratilja Kruna Nikolić, obeležile su ovo veče. Komentar je skoro suvišan ali neko od šereta iz mase dobaci, neće biti lako momcima kad nam ove lepotice stasaju.

Foto: Glas Podrinja


Sve su začinila kulturno -umetnička društva iz Šapca i Prova i to svih uzrasta da se šarenilom narodnih nošnji i narodski igrom ne dodirujući zemlju, zahvale za svoje veče i tako Provu udahnu mlađani život.

Da bude kako priliči, domaćinski, pobrinule su se vredne majke posluženjem a tim turističke organizacije uz posluženje u svojoj režiji pobrinuo se za binu i prigodne nagrade. Opet narodski nekome malo drugome vredi višestruko više a selu u pohode i to onim najmlađima zavređuje svaku hvalu a na adresu Lokalne smouprave i Turističke organizacije opštine.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa