21. septembar 2023.21. sep 2023.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

KK “Taur”

Tri zlata u Čeneju

U predutakmicama zlato osvojile Lena Kijurina sa Hektorom kome je ovo prvi start u karijeri, zatim Nina Nenadović, takođe prvi start u karijeri. U drugoj utakmici publici već poznati tandem Sandra Stanojević i Lale su ponovo uzeli zlato, već četvrto ove sezone
KK “Taur” je završio svoj nastup na zaostalom danu drugog kola Kupa Srbije održanom u Čeneju. Danas su, za razliku od prošlog turnira, medalje osvajali najmlađi članovi kluba.

Prvo su u predutakmicama zlato osvojile Lena Kijurina sa Hektorom kome je ovo prvi start u karijeri, zatim Nina Nenadović, takođe prvi start u karijeri, a jahala je iskusnog In my Dream. U istoj utakmici je Kira Stupar ostala bez plasmana.

Foto: KK "Taur"


U drugoj utakmici publici već poznati tandem Sandra Stanojević i Lale su ponovo uzeli zlato, već četvrto ove sezone.

U trećoj utakmici Jovana Arsenović i Tajana su imale jednu grešku u parkuru i zauzele šesto mesto u konkurenciji 22 takmičara.

Foto: KK "Taur"


U četvrtoj utakmici Ognjen Janković i King su do pretposlednje prepone imali medalju u džepu, ali su je nažalost srušili i zauzeli peto mesto u konkurenciji 20 takmičara.

-Danas smo dosta očekivali od Kasijane Marković i Zaldija, ali se on nažalost povredio jutros, tako da nisu ni nastupali.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa