5. oktobar 2023.5. okt 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

POLICIJSKA UPRAVA ŠABAC UKLjUČENA U OBELEŽAVANjE DEČJE NEDELjE

Druženje dece i policajaca u „Jevremovoj“

Važno je da deca na vreme shvate koliko je važno da znaju sva pravila u saobraćaju
Pripadnici Policijske uprave u Šapcu posetili su u ponedeljak OŠ “Jevrem Obrenović“ u okviru obeležavanja Dečje nedelje. Družili su se sa decom i razgovarali o svom poslu, dok je kanevalska trupe ove škole izvela dve koreografije sa kojima su nastupili i na Čivijaškom karnevalu.

Foto: "Glas Podrinja"


-Imamo izuzetnu saradnju i sa Policijskom upravom Šabac i sa Savetom za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na teritoriji grada Šapca. Ove sedmice se obeležava Dečja nedelja i u okviru nje imamo ovu aktivnost, koja je od početka školske godine druga koju imamo zajedno sa PU. Prva je bila na Čivijadi gde su deca zajedno sa učiteljicom Katarinom Gajić imali jako zapažen nastup. Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju prošle nedelje je ovde održala predavanje učenicima petog razreda. Imali su prvo teorijsku, a potom i praktičnu obuku vezanu za bezbedno korišćenje bicikla u saobraćaju. Važno je da deca na vreme shvate koliko je važno da znaju sva pravila u saobraćaju. Bezbednost dece nam je glavni prioritet, rekao je Duško Bojić, direktor OŠ “Jevrem Obrenović“ i zahvalio PU i gradskom Savetu na nesebičnoj podršci i pomoći da deca što više nauče o bezbednom ponašanju u saobraćaju.

Foto: "Glas Podrinja"


OŠ “Jevrem Obrenović“ u okviru Dečje nedelje imaće i predstave, sportske susrete, likovne radionice, posete sportskih klubava...
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa