30. novembar 2023.30. nov 2023.
P. Stanić

P. Stanić

VATERPOLO: SUPER LIGA

Pauza do marta

Pauza duža od tri meseca na domaćoj sceni. U martu i aprilu dvomeči protiv: Zvezde, Radničkog i NBG vukova. Borba za neku od prve četiri pozicije
U poslednjem kolu u ovoj kalendarskoj godini nije bilo iznenađenja i tabela plej of grupe je kompletirana.Zvezda i Novi Beograd su slavili na gostovanjima i sa prve dve pozicije započinju takmičenje za raspored ekipa od prvog do šestog mesta, odnosno za plasman u plej of gde mesta ima za četiri tima.

I. Koptes


Kalendar takmičenja ove sezone je vrlo specifičan, te što se tiče domaće scene za klubove u Srbiji sledi pauza od gotovo tri meseca. U januaru je Evropsko prvenstvo, u februaru Svetsko, a tek početkom marta će ponovo biti nastavljena Super liga. Šest rundi u kojima Šapčane očekuju mečevi protiv: C. Zvezde, Radničkog i NBG Vukova, na domaćem i gostujućem bazenz, biće odigrano od 2. marta do 20. aprila. Prvo kolo je 2, drugo 6, a treće 16. marta. Sledi potom dvonedeljna pauza pred preostala tri: 6, 17. i 20. aprila.

F4 u Šapcu
VK Šabac Eliskir ne igra finalni turnir Kupa Srbije, ali je Gradski bazen domaćin finalnog turnira. U subotu i nedelju, 2. i 3. decembra biće odigrana tri meča. U prvom polufinalu, od 18:15 igraju Partizan i Novi Beograd, a u drugom Zvezda i Radnički od 20:30. Pobednici igraju u finalu u nedelju od 20:15.


Četiri prvoplasirana tima će u polufinale plej ofa koje započinje 30. aprila. Prvi igra protiv četvrtog, drugi protiv trećeg. Peti i šesti tim igraju za plamsan od petog do osmog mesta zajedno sa dvanajbolja tima plej aut grupe. Valis i Vojvodina su tu najveći favoriti.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa