29. februar 2024.29. feb 2024.
Tajni istraživači i udar komete
S. Dž. King:

Tajni istraživači i udar komete

Svemirska sonda je u opasnosti, a samo TAJNI ISTRAŽIVAČI mogu da joj pomognu. I dok sat otkucava, Rošni i Oli će dati sve od sebe da je spasu, ali svemir je pun nepredvidivih pojava…

Tajni istraživači su nova serija romana za decu. Družina Tajnih istraživača broji osam članova: dece iz različitih krajeva sveta, od kojih je svako ekspert u nekoj oblasti – svemir, dinosauri, istorija, biologija… Za svaku misiju Istraživačka stanica bira dva člana društva, shodno njihovim znanjima i veštinama. U rešavanju misterija i istraživanju sveta svesrdno učestvuju svi Tajni istraživači, otkrivajući potpuno nove destinacije, koje ljudi ne posećuju često. Knjige iz ove serije su bogate činjenicama iz sveta nauke, koje su približene najmlađim čitaocima kroz uzbudljive avanture Tajnih istraživača. Tako će mali radoznalci širiti svoja znanja iz različitih oblasti dok se zabavljaju uz dogodovštine ovih hrabrih junaka.

Oli je ekspert za prašume, a Rošni za svemir. Zašto je Istraživačka stanica odabrala baš njih za misiju? Da li će Oli i Rošni uspeti da spasu svemirsku sondu? Uronite u neverovatnu avanturu u svemiru!
Vulkan

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa