Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
Кривина у огледалу

Ружичаста стварност

Србија на крају 2017. године је слика и прилика онога што се десило тачно недељу дана пре истека године на телевизији Пинк.
Елем, најмање два видео снимка приказују како неваспитани и бахати силеџија напредних боја улеће у двориште зграде у којој се налазило једно од бирачких места у општини Пећинци, и са непријатељским и бесним изразом лица отима телефон заменику председника Демократске странке Игору Селекову. Узео му је телефон, извређао, изашао напоље, бацио телефон у јарак и постао херој дана за ружичасту телевизију.
Наравно, није испао фаца зато што је то урадио, већ зато што је претрпео насиље, тако је екипа ове куће обавестила ружичасти свет у Србији.
Саша Бежановић, који је како тврде поједини извори, радио у полицији и за време сукоба на Косову, као што му и каже презиме, мало побегао са тог боја, решио је да буде жртва. Он или неко други уместо њега, свеједно. Њега је, како је објаснио, напао Селаков, коме је у том нападу испао телефон, а он се уплашио моћне Гоце Чомић и пошто страхује за свој живот није успео да гласа.
Е, тако нам изгледа живот у Србији. Једно доживимо, а друго гледамо. Русија нам указује поштовање тако што се чисте улице у част председника Србије, иначе се улице у Москви не чисте. Путин са њим разговара у огромној просторији, и то је част, што је у ствари његов кабинет где прима и гимнастичаре када освоје неку медаљу. Четири пута, еј људи, четири пута се руковао са Трампом. Нисмо ни свесни колико је то значајно за Србију. Ми једноставно не би дисали ваздух да није било тог руковања. Не видимо да је нова кула у новоизграђеном насељу Београд на води већ готова и то у марту месецу, тако је најавио на Пинку. Синиша Мали, као што је обећао, смењен је током лета, а мали, несимпатични Горан Весић одлично ради свој посао. И та јелка, то је набољи посао који је икада урађен за Нову годину у Београду. Сви су лопови, криминалци, сем ЊЕГА и ЊЕГОВИХ. Они су најчаснији људи који су ходали васколиком Србијом у новијој историји.
О успесима у економији да не говоримо. БДП пробија границе, смањили су дуг Београда, незапосленост никада мања, никада више инвестиција... Тако је то на Пинку. А, стварност је мало другачија. Србија је земља са најнижом минималном ценом рада, најмањим просеком плата и најнижим стандардом у Европи.
На жалост нас који немамо у презимену Бежановић, ми немамо где да побегнемо. Да им се приклонимо, не можемо из моралних, културних и здравствених разлога. Остаје нам да верујемо у Деда Мраза. Његова обећања нису тако ружичаста.
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА!
Ненад Кулачин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa