Инфо

4. јануар 2018.4. јан 2018.
НАСТАВАК ВАТЕРПОЛО УЗБУЂЕЊА

КОТОРАНИ ЗА ДОБАР ПОЧЕТАК

Две, три недеље је прошло од великог финала Купа, одличне игре против Партизана, историјског резултата, а већ је време за наставак ватерполо сезоне. Годину “крцату” утакмицама, отвара “Катаро”
Празници још трају, јануар их је пун, али у ватерполу није било времена за одмор јер баш у сред празничног месеца следи наставак Регионалне лиге А2. Трећепласирани “Шабац” дочекује наредне среде которски “Катаро”, некадашњег освајача ЛЕН купа. Табела и претходна сезона говори да су “чивијаши” фаворити, али у ситуацији када очекујете тријумф неопходно је уз квалитет показати и психолошку снагу која ће изнети бреме фаворита. Шапчани су тренутно трећи са 12 бодова, док су Которани пети са осам.
Млади састав из Црне Горе ремизирао је против Наиса и Медвешчака, савладао Шибеник и Задар, док је преостала три меча поражен. Претходне сезоне, ВК “Шабац” је имао дуплу победу над “Катаром”, 16:7 у Котору, односно 10:7 у Шапцу. Ипак, обе екипе су претрпеле измене у односу на претходну сезону. Меч наредне среде представља и деби Мирсада Зајмовића на клупи Шапца у А2 лиги.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa