Инфо

11. јануар 2018.11. јан 2018.
ДРУГАЧИЈИ СТИЛ ШОПИНГА
НОВИ МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ
ЈУПРОМА У ЦЕНТРУ ГРАДА

ДРУГАЧИЈИ СТИЛ ШОПИНГА

Протекле седмице свечано је отворен нови малопродајни објекат МиниЈу у Масариковој 6. Галеријска роба, школски прибор, широк асортиман играчака, артикала идеалних за поклон у свакој прилици сада су на дохват руке потрошачима.
Према речима Стефана Мишковића, власника новоотворене радње, након 28 година рада фирме Јупром, донета је одлука за ширење бизниса и отварање малопродајног објекта у ком тренутно има четири запослене особе.
-Надамо се да нашим суграђанима можемо да прикажемо нешто што још нису видели. Другачије производе, паковања и стил шопинга. Волео бих да се захвалим пријатељима и породици на подршци да се бавим овим послом. У наредном периоду имамо у плану да отворимо овакав објекат и у Београду – истакао је Стефан Мишковић и додао да ће МиниЈу, у скоријој будућности сигурно постати бренд а артикли ће бити унифицирани.
Да су купци задовољни што је један овакав објекат отворен у центру града најбоље говоре речи једног од потрошача.
-Најзад се отворила права радња у Шапцу у којој се може наћи јако лепих ствари и за домаћинство и за поклоне. Од сада па надаље не морамо размишљати где ћемо обавити куповину. У овој радњи можемо да купимо изузетне поклоне по повољним ценама – истиче наш суграђанин.
Породична фирма Јуппром основана је 1990. године са представништвом у Шапцу, у Васе Пелагић, а 2015. године, отворен је и продајни салон у Београду. Исте године, предузеће ЈУПРОМ д.о.о. добија Еџцеллент СМЕ сертификат, који се издаје за предузећа која задовољавају постављене критеријуме, од којих је први услов годишњи промет.
Јупром има дугогодишње добављаче из Кине, Македоније, Шпаније, Мађарске, Италије, Грчке, Турске и Хонг-Конга, што обезбеђује континуитет у снабдевању свих врста робе. Поред тога, предузеће има погон за производњу украсних кеса, украсних тањира и осталог партy програма. Захваљујући вишегодишњем раду и искуству, предузеће ЈУПРОМ д.о.о. из године у годину подиже лествицу када је у питању услуга, квалитет и асортиман производа, а све са циљем задовољења различитих потреба потрошача. Данас, у свом асортиману, предузеће има преко 10000 различитих производа.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa