Инфо

5. јул 2018.5. јул 2018.
БОМБОМ ПРОТИВ ПОЛИЦИЈЕ
ЈЕДАН ЧОВЕК БЛОКИРАО ЧАВИЋ

БОМБОМ ПРОТИВ ПОЛИЦИЈЕ

Прошлог четвртка педесетчетворогодишњи З.Б. претио је да ће се разнети бомбом и запалити бензином. Драма се одвијала на тераси његове куће, на углу улица Церске и Николе Пашића у насељу Чавић.
Због овог догађаја полиција је блокирала те улице, на лице места дошли су и ватрогасци и хитна помоћ. Преговори су трајали више часова, а З.Б. се предао око 10 часова увече.
Све је почело истог дана пре подне у Владимирцима. Када је З.Б. дошао у полицијску станицу да региструје аутомобил саопштено му је да је за њим расписана потрага. Он је тада извадио ручну бомбу коју је имао код себе, запретио запосленим службеницима и побегао.
Након тога се склонио у кућу у Шапцу. Сумњало се да у кући има још неког.
Многи су шпекулисали који је мотив човек имао за овакав потез. Причало се о имовинским разлозима. Једни су говорили да је купио кућу коју је банка одузела од дужника, али не и плац, те да човек не може да уђе у кућу сем ваздушним путем. Други су тврдили такође да је купио кућу од банке, али да се претходни власник развео од жене којој је сада припала половина куће.
Међутим, како сазнајемо, ништа од овога није тачно. Разлог за овакав потез било је искључиво то што З.Б. није желео да буде ухапшен.
Претресом његове куће у Јаловику откривено је још оружја.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa