Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
Помоћ потрошача најугроженијима
ХУМАНТИНАРНА АКЦИЈА ГОМЕКСА И ХУМАНОГ СРЦА ПОД НАЗИВОМ „КОРПА СОЛИДАРНОСТИ“

Помоћ потрошача најугроженијима

Током свих претходних акција "Корпа солидарности" компанија Гомекс била је највећи донатор. И ове године, Гомекс ће уложити значајна средства у донирање основних животних намирница
Протекле суботе у Гомексовом Суперматкету “Тотал” у Шапцу, организована је хуманитарна акција под називом „Корпа солидарности“, као и бесплатно фотографисање са Деда Мразом. Пројекат „Корпа солидарности“ компанија Гомекс успешно реализује са шабачким Удружењем “Хумано Срце”, већ трећу годину заредом. Ове године акцију је подржао и Савет за бригу о породици града Шапца.
Акција је трајала у периоду од 09 до 14 часова, када су потрошачи имали прилику да у корпу донирају бар један артикал и тако помогну социјално угроженим породицама.
-Сарадња између Гомекса и Хуманог срца траје већ неколико година. Идеја за „Корпу солидарности“ коју ми сада сроводимо у сарадњи са Саветом за бригу о породици у свим већим маркетима, потекла је од представника Гомекса. Циљ је прикупљање потребних намирница за људе који немају. Радост може да пружи само онај који познаје патњу – истакла је председница Удружења „Хумано Срце“ Ружа Поповић.
Традиционалну акцију "Корпа солидарности" компанија Гомекс, организовала је ове године и у Зрењанину, Новом Саду, Сремској Митровици, Панчеву, али и у Руми и Суботици.
Компанија Гомекс спада у ред високо друштвено одговорних компанија те у складу са тим не чуде активности хуманитарног карактера. Генерални спонзор Народног позоришта Тоша Јовановић у Зрењанину постали су 2010. године, а могу да се похвале и добром сарадњом са Стеријиним позорјем, разним Удружењима која негују културну баштину, и учешћем у многим значајним друштвеним кампањама којима помажу различитим маргинализованим групама грађана.
Током свих претходних акција "Корпа солидарности" компанија Гомекс била је највећи донатор. И ове године, Гомекс ће уложити значајна средства у донирање основних животних намирница и тако доказати још једном висок степен друштвене одговорности и бриге о најугроженијима. Радује податак да се све више купаца укључује у ову активност што је добар знак да су добра намера и жеља за помоћ другим људима, који су у тешкој социјалној ситуацији, изузетна.
Сличне хуманитарне акције у циљу помоћи најугроженијима биће организоване током месеца и у осталим супермаркетима у нашем граду.
К.Ј.Ђ

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa