Инфо

27. децембар 2018.27. дец 2018.
ФУДБАЛ: КРАЉ ОСТАЈЕ НА ЧЕЛУ МАЧВЕ

Зашто да не сањамо Европу

Ивица Краљ ће и у наредне четири године бити на челу Управног одбор Фудбалског клуба МАЧВА, позиције за коју је добио поверење свих делегата на изборној Скупштини шабачког суперлигаша.
- Хвала свим мојим сарадницима, а највише нашим играчима који су најзаслужнији за све остварено у протекле четири године. Иза сваког великог резултата био је план, стратегија и напоран рад. За сваки успех је неопходно много посвећености, а сви у клубу, на својим позицијама, то су исказивали. По доласку ове управе у клуб желели смо МАЧВУ у Супер лиги 2019. године, а успели смо много раније. Не задовољавамо се оствареним, већ тежимо новим корацима. Желимо да наш тим видимо у плеј офу, а зашто да у неким наредним годинама не будемо представник Србије и у Европи – рекао је Краљ после реизбора.
Некадашњи репрезентативни голман први пут је изабран за председника клуба крајем 2014. године. Није био добар почетак, МАЧВА није изборила опстанак у Првој лиги, али је потом, од 2015. до 2017. године од трећег ранга дошла до елите. Опстала је у првој сезони у Супер лиги, тренутно је на средини табеле, а претходне сезоне је други пут у историји играла у полуфиналу националног Купа, елиминисавши у четвртфиналу каснијег шампиона Србије Црвену Звезду.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa