Инфо

9. мај 2019.9. мај 2019.
Година  асфалтирања
Завршени
радови у улици Војводе Мишића

Година асфалтирања

Радови у улици Војводе Мишића, која је једна од дужих, а најфреквентнијих у нашем граду завршени су пред ускршње празнике, раније од предвиђеног рока. Улица је дужине 1.200 метара, ширине 9 метара, вредност радова је око 20 милиона динара, а извођач Југокоп.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, присуствујући завршецима, захвалио се суграђанима на стрпљењу.
-Како бисмо овај посао завршили како треба, било је нужно да се затвори саобраћај на одређени период. У наредним данима, настављамо даље тј. почињемо радове у улици Попа Карана, након тога Карађорђеву, па остале, о чему ће грађани правовремено бити обавештени. Ово је година у којој ћемо да асфалтирамо – истакао је Зеленовић и додао да је довољно новца у буџету града за разне инвестиције одвојено.
-Урадићемо више од 40 градских улица, путеве који су планирани за замену према распореду који смо добили од надлежног јавног предузећа. Позивам грађане да се укључе и дају свој суд, евентуално да помогну људима поводом извођења, уколико нешто није како треба. Такође, позивам их да почну да размишљају о томе шта би били њихови предлози за референдуме у месним заједницама, с обзиром на то да ћемо ускоро пустити јавни позив, рекао је Небојша Зеленовић и гарантовао ће Градска управа све идеје и пројекте који буду изгласани на референдуму реализовати.
К.Ј.Ђ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa