Инфо

16. мај 2019.16. мај 2019.
Све је ближе
РУКОМЕТ: ПЛЕЈ ОФ (М)

Све је ближе

Синоћ је шабачки суперлигаш гостовао у Панчеву и тај дуел је можда и дефинитвно донео славље у Шабац, јер у случају победе, па и ремија, само тероија дели МЕТАЛОПЛАСТИКУ од СЕХА лиге, док је евентуални праз вратио и Панчевце и Нишлије у игру, но свакако да је, чак и у том расплету, тим из нашег града фаворит у борби за друго место.
Међусобни мечеви имају превагу у односу на гол разлику, уколико екипе имају исти број бодова на крају. По том параметру Шапчани су бољи од Нишлија, а обе екипе још очекују дуели против Војводине, свакако најбољег тима у Србији. Уколико Нишлије погнуте главе напусте паркет за викенд, када дочекују „вошу“, остају без шанси. Панчевци своју прилику траже у неуспесима „плавих“ из Шапца и Ниша против браниоца титуле, но предуслов свега је да су синоћ победили „чивијаше“ и то са више од три гола разлике, односно три уз највише 30 примљених голова.
Гостовање НОВОГ ПАЗАРА у Шапцу у суботу не би требало да буде превелики изазов за домаће. Гостује најслабији тим у диогравању и фаворит се зна. Много већа брига је повреда Вукашина Воркапића, која није најтежа, али је далеко од лаке. Ипак, против Пазараца и без њега, МЕТАЛОПЛАСТИКА не би требало да има проблема у освајању нова два бода. Уколико све буде према очекивањима, Теодоровић би могао и да одмори неке играче у једном делу утакмице, како би спремно дочекали последње коло и меч у вероватно слављеничкој атмосфери, у Новом Саду.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa