Инфо

26. септембар 2019.26. сеп 2019.
Боримо се за Шабац
ГЛАВНИ ОДБОР ПОКРЕТА ЗАПАДНА СРБИЈА ДОНЕО ОДЛУКУ ДА ИЗАЂЕ НА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Боримо се за Шабац

Главни одбор Покрета Западна Србија, чланице владајуће коалиције у Шапцу, донео је одлуку да ова странка изађе на предстојеће локалне изборе.
Председник ЗС Немања Пајић, уједно и председник Скупштине Града Шапца, рекао је том приликом да се за Шабац вреди борити и да ће у предстојећој кампањи овај Покрет представити резултате рада у оним областима за које су преузели одговорност у претходном периоду.
- Донели смо овакву одлуку, пре свега, због наших чланова, симпатизера и свих оних који подржавају нашу политику и који очекују од нас да се боримо за Шабац. Поносан сам на ову одлуку, зато што она представља доследност наше политике које се заснива на томе да о свим битним одлука за наш град треба да одлучујемо ми сами, сви ми који живимо и радимо у граду Шапцу – рекао је Пајић.
Он је нагласио да ће ЗС на предстојеће изборе изаћи са резултатима, а не са обећањима.
- Нема бољег начина да испитате своју политику осим ако изађете на изборе. Тражћићемо подршку наших суграђана како бисмо, између осталог, наставили да радимо све оне добре ствари у овом граду – додао је Пајић.
На питање како реагују коалициони партнери из градске власти, али и Победе за Шабац, Пајић је одговорио да је ЗС самостална у раду.
- Донели смо одлуку за коју сматрамо да је добра за грађане Шапца и која је есенција наше политике да се о свим важним питањима питају људи који живе и рад у нашем граду – закључио је Пајић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa