Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Рок половина  децембра
РАДИ СЕ ПАРКИРАЛИШТЕ НА ТРКАЛИШТУ

Рок половина децембра

У жељи да што више грађана има места за остављање својих четвороточкаша од 14. новембра се изводе радови на простору код Фудбалског стадиона „Мачва“ на Тркалишту где ће бити изграђено ново паркиралиште. Предвиђено за 100 места а рок за завршетак радова је половина децембра. Паркирање ће бити бесплатно.
- Према извештају Министарства унутрашњих послова у Шапцу у последње три године има три хиљаде нових возила. Гужве се не јављају само у центру него и у насељима Бенска бара и Тркалиште. Проблем решавамо тако што смо променили режим паркирања у Карађорђевој и отворили једну нову улицу за паркирање. Грађани ће по уређењу моћи да се несметано паркирају, а тиме ћемо повећати безбедност у френкфрентним улицама и омогућити да прође нова линија јавног превоза – истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Поводом петиције коју су најавили мештани Трлкалишта односно становници неколико улица због тога што је Комунална полиција најавила кажнавање за све оне који се непрописно паркирају у Церској и у улици Јована Цвијића, градоначелник је поручио грађанима да се не брину јер Комунална полиција неће никоме наплаћивати непрописно паркирање у овом делу улице.
Средства за финансирање овог пројекта издвојена су из буџета града.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa