Инфо

30. април 2020.30. апр 2020.
Нoви изглeд нajкaсниje  зa мeсeц и пo дaнa
ИНTEНЗИВИРAНИ РAДOВИ У БEНСКOJ БAРИ

Нoви изглeд нajкaсниje зa мeсeц и пo дaнa

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић обишао је насеље Бенска бара у којем се одвијају велики радови на уређењу комплетног насеља.
Према његовим речима, радови ће у наредном периоду бити интензивирани уз максимално поштовање заштитних мера и хигијена на највишем нивоу.
- Јако је важно да се добром организацијом радова у Шапцу боримо против заразе и не дамо животу да стане. То управо радимо овде у насељу Бенска бара. Пројекат, који смо започели прошле године завршићемо га за месец, месец и по дана, вредан је 200 милиона динара. Добра је ствар да смо успоставили систем у којем су радници заштићени, грађани такође, и у којем се спроводе мере дезинфекције и хигијене.
Бенске баре су велико градилиште и ово насеље је у великој мери изменило свој изглед, а завршетак радове се очекује за месец, до месец и по дана.
- Тренутно постављамо бициклистичке стазе у Краља Петра, у Кнеза Милоша се раде тротоари, док се у Др Андре Јовановића завршава асфалт и нова улица. Радови иду у ритму који епидемиолошка ситуација дозвољава, заправо извлачимо максимум - истакао је Зеленовић.
Он је посебно нагласио да су на пословима у Бенској бари ангажоване три шабачке фирме.
- Добро је када имате способне шабачке фирме које могу те послове да обављају и у време заразе. Важно је обезбедити посао људима и у време епидемије, да се одбранимо од заразе, а да истовремено омогућимо људима да зараде - додао је градоначелник Шапца.
Укупна вредност радова у насељу Бенска бара износи 200 милиона динара.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa