Инфо

6. август 2020.6. авг 2020.
Требало јој времена
„ГРУПА КАФАНИЦА“ ОБЈАВИЛА ПЕСМУ ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈЕ

Требало јој времена

За текст и музику је заслужан Лука Виторовић, а аранжман је урадио Александар Божић и „АМБ студио“. Песму фестивалског духа маестрално је извела Татјана Јовановић. Одмах по објављивању Шапчани су почели да је “шерују” по друштвеним мрежама.
Три године је песма „Треба ми времена“ чекала да буде објављена. Дочекала је својих пет минута сада, у време пандемије, када ничему другом време није. Емотивну поп баладу Шапчани су лепо дочекали.

За текст и музику је заслужан Лука Виторовић, а аранжман је урадио Александар Божић и „АМБ студио“. Песму фестивалског духа маестрално је извела Татјана Јовановић.

Одмах по објављивању Шапчани су почели да је “шерују” по друштвеним мрежама.
-Одушевљена сам на какав је пријем песма наишла код публике. Прву ноћ када је изашла било је толико коментара, дељења... Имала је први дан око 1.000 прегледа. То је за нас успех. Иза нас не стоји продукцијска кућа, и нисмо имали никакву рекламу.

Спот је имао више среће него песма. Снимљен је одмах. За локацију је изабрана стара “Јела”.
-Песма је тешка, у емотивном смислу. Сходно томе тражили смо и одговарајућу локацију, а морали смо да имамо у виду и скроман буџет. Тако се стара „Јела“ показала као идеално решење, каже Ђорђе Ђерић, који је радио спот, али и свирао гитару.

Сви инструменти у нумери су “живи”. Лука Виторовић је свирао виолине, а виолончело префесорка из Музичке школе Кристина Иванковић, а клавир Александар Божић.
-Песма и спот су у потпуности локални, Шабачки. Све су радили људи одавде и сви сарађујемо дужи низ година, објашњава Ђорђе.

Само је пратеће вокале, и то „на прву“ отпевала Митровчанка Александра Падров, коју многи Шапчани сматрају као своју, а верујемо да и она тако види Шабац.

За стајлинг је била задужена Мина Цветиновић, фризуру је радио студио „Selvaggio“, а шминку Сандра Антић. Ђорђу су у снимању спота помогли Огњен Стаменић и Бојан Митровић.
Ђорђе и Тања истичу да су сви који су учествовали у стварању песме и спота дали све од себе. Да би спот изгледа што боље, сходно буџету који су имали, помогли су пријатељи, који су позајмили доста опреме.
Сви су уживали док су снимали, што се пренело и на песму. Тања каже да и данас на њу исто реагује као и када ју је први пут чула.

На следећу песму публика, надамо се, неће чекати овако дуго.
-Лука је припремио неколико песама. Био је креативан за време првог дела пандемије, у току полицијских часова. Песме је изнедрио из себе, а такве су најбоље. Полако радимо, прво демо снимке. Вежбамо. Видећемо од ситуације како ће се даље одвијати, каже Тања.

Песму, ако већ нисте, можете чути на званичном Ју тјуб каналу „Група кафаница“.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa