Инфо

21. јануар 2021.21. јан 2021.
Ко има уши нека чује: паметном доста
СРБИ У КАНЏАМА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ

Ко има уши нека чује: паметном доста

Наводи које ћете овде прочитати заиста су се појавили као теорије на интернету. Прва етапа је била да вирус не постоји, те да се ради о обичној прехлади. Маске су се посебно нашле на мети. Наравно, у вакцинама се налази или отров или чип, али свакако не лек против пошасти
Пандемија Ковида 19 изнедрила је и пандемију „мудраца“ који несебично деле своје идеје које не само да немају утемељење у науци, него немају ни додирних тачака са здравим разумом. Њихови пратиоци обично све знају, сем да се негација пише одвојено од глагола и како се користе знакови интерпукције. Својa сазнања и новостечену памет, поред друштвених мрежа деле и испред локалних продавница док испијају двоцифрени број пива, односно уз кафу са комшиницама, одмах после размене информација ко је кога и у које време претходне ноћи довезао кући.



Нећемо се у овом тексту бавити тиме да ли је вирус произведен у лабораторији или је природног порекла, због тога што и сама потписница ових редова не верује баш да је Мјау Јау из Вухана за вечеру појео шишмиша и уместо да постане Бетмен, нехотице изазвао смрт милиона људи. Наводи које ћете овде прочитати заиста су се појавили као теорије на интернету. Да ли их је неко пласирао из забаве или озбиљно остаје непознаница, али није мали број људи који су их прихватили као једину истину и делили даље. Као најјачи аргумент да су у праву користе углавном две реченице, „ко има уши нека чује“ и „паметном доста“.

Научници “џабе кречили”
После 500 година земља је поново постала равна плоча. Месец не постоји, никада није ни постојао, то што видимо је само холограм. Не постоји ни Аустралија, а они који тврде да су Аустралијанци су, заправо, плаћени глумци. Ни Финска не постоји. Простор који заузима на мапи је у ствари море које Јапанци користе да лове рибу ван своје териотирије, а онда је пакују као производе комапније “Нокиа” и шаљу у Јапан.


Прва етапа је била да вирус не постоји, те да се ради о обичној прехлади. Људи који су лежали у болницама добијали су паре за то, а породице преминулих од других болести новац да тврде да су умрли од короне. Овакве тврдње изношене су без трунке срама и поштовања према оболелима, умрлима и њиховим породицама.



За оне политички „поткованије“ вирус је измислио Вучић да би нам населио мигранте. Они који се више разумеју у науку “знали су” да је у питању 5Г мрежа.

Тек када је број оболелих повећан толико да је свако познавао неког младог и здравог ко је имао теже симптоме, али и неког ко је умро признали су да се нешто ипак дешава, али то није вирус него бојни отров који бацају из ваздуха.

Интернет у погрешним рукама
Творци интернета и друштвених мрежа вероватно су мислили да ће њихови изуми служити да поправе свет. Сва знања су постала достопна на један клик, али онда су се појавили неки људи који су одлучили да демантују сва научна открића до којих се долазило стотинама година. Снимили су видео о томе, или написали блог, а онда су људи широм света, док седе на вц шољи или испијају прву јутарњу кафу могли да се “едукују”. При том, сви ти теоретичари завера имају одличну зараду на својим будалаштинама, а сваки нови клик доноси им још коју парицу.


Маске су се посебно нашле на мети. До сада се код једног дела наших становника за њих усталио назив “брњица”. Неће их носити ни под претњом казни, а разлози су различити. Ношењем маске удише се угљен диоксид, мозак нема довољно кисеоника, издахнути вирус се удише назад... Најиновативнији су открили да је метал који служи да се маска причврсти око носа заправо антена за 5Г.

Прве вакцине у свету су се појавиле тек пре око месец дана. Међутим, од самог почетка пандемије бројни су они који категорично тврде да се неће вакцинисати. Позивали су се на Устав још у априлу када су по друштвеним мрежама кружиле поруке да “обавезна вакцинација почиње у четвртак”. Наравно, у вакцинама се налази или отров или чип, али свакако не лек против пошасти. Против чиповања се највише боре управо они који јавност обавештавају о сваком изласку из куће, ручку, кафи, али се плаше да ће Бил Гејтс водити рачуна о томе где су били и шта су радили.

Штапић којим се узима брис из носа приликом тестирања на врху има чип који се на тај начин имплементира директно у мозак.



Реч “сатанисти” постала је веома популарна. Испод сваке вести која се бави пандемијом, вакцинама, па чак и земљотресима низ коментара упућује на то да иза свега стоје сатанисти. Срби су ове године сазнали и за “дубоку државу” која из сенке влада светом.

Последњи снег који је пао није снег него нано честице, па су мајке биле принуђене да упозоравају друге мајке да не пуштају децу из куће.

Да ли је стварно лакше поверовати у то да су сви здравствени радници завереници, а наши пријатељи, рођаци, комшије, које раде у здравству пристали на то да нас из неког разлога све праве будалама, него да заиста постоји вирус од ког људи умиру?
Има и оних који „трезвено“ говоре да сви који умиру имају још неку болест. Као да је нормално умрети у 50 година са дијабетесом или хипертензијом, као да то нису болести са којима се живи деценијама.
Заиста, паметном доста!
Милица Мијаиловић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa