Инфо

3. фебруар 2022.3. феб 2022.
КК М015: фото ИГ страна клуба

КК М015: фото ИГ страна клуба

КОШАРКА: РЕГИОНАЛНЕ ЛИГЕ

М015 убедљив

Одавно је познато да ће М015, шабачки кошаркашки клуб бити први у својој групи и са најбољим учинком на целом западу, ући у плеј оф за пласман у Другу савезну лигу. После једномесечне паузе Шапчани су убедљиво победили у дербију Студент, 93:74, екипу из Бајине Баште удаљили од плеј офа и ставили пред императив тријумфа. Шапчани у плеј оф свакако преносе 10 од могућих 12 бодова. М015 има прилику за одмор најбољих играча у дуелу против Златара.

Из друге групе ће максималан учинак понети Раднички 1950 Крагујевац. Иако је претрпео два пораза, оба су од екипа које неће бити међу четири најбоље. Ово су два кандидтата за титулу, а уз њих ће у плеј офу бити: Ивањица, Лозница, Милешевац/Студент, Плана, Јагодина, Пожаревац.

ОКК Шабац у борби
ОКК Шабац се победом у Лозници вратио у борбу за врх своје групе Друге регионалне лиге и самим тим за наставак борбе за пласман у Прву регионалну лигу „Запад“. Шапчани су победили Апач 87:79 и имају победу мање од водећег двојца Железничар и Раднички. Победа је императив и у Убу, против Младости током викенда.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa