3. februar 2022.3. feb 2022.
KK M015: foto IG strana kluba

KK M015: foto IG strana kluba

KOŠARKA: REGIONALNE LIGE

M015 ubedljiv

Odavno je poznato da će M015, šabački košarkaški klub biti prvi u svojoj grupi i sa najboljim učinkom na celom zapadu, ući u plej of za plasman u Drugu saveznu ligu. Posle jednomesečne pauze Šapčani su ubedljivo pobedili u derbiju Student, 93:74, ekipu iz Bajine Bašte udaljili od plej ofa i stavili pred imperativ trijumfa. Šapčani u plej of svakako prenose 10 od mogućih 12 bodova. M015 ima priliku za odmor najboljih igrača u duelu protiv Zlatara.

Iz druge grupe će maksimalan učinak poneti Radnički 1950 Kragujevac. Iako je pretrpeo dva poraza, oba su od ekipa koje neće biti među četiri najbolje. Ovo su dva kandidtata za titulu, a uz njih će u plej ofu biti: Ivanjica, Loznica, Mileševac/Student, Plana, Jagodina, Požarevac.

OKK Šabac u borbi
OKK Šabac se pobedom u Loznici vratio u borbu za vrh svoje grupe Druge regionalne lige i samim tim za nastavak borbe za plasman u Prvu regionalnu ligu „Zapad“. Šapčani su pobedili Apač 87:79 i imaju pobedu manje od vodećeg dvojca Železničar i Radnički. Pobeda je imperativ i u Ubu, protiv Mladosti tokom vikenda.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa