Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Медаље из Бања Луке (фото: М. В.)

Медаље из Бања Луке (фото: М. В.)

ЈУ ЈУТСУ

Успеси на два турнира

Протеклог викенда одржана су два ју јутсу такмичења; Прво је међународни ју јутсу турнир у Бања Луци на којем су наступил три такмичара из Пантера и освојила два злата, сребро и бронзу. Златом су се окитили: Борисав Илић сениор 62 кг и Петар Поповић јуниор У21 77кг , сребром Тамара Костић кадеткиња У18 52кг и бронзом Петар Поповић у сениорској конкуренцији до 77кг. Укупно је било око 300 такмичара из пет земаља.

Друго ју јутсу такмичење “Опен Србија” одржано је у Новом Бечеју где је учествовало пет „пантера“ који су освојили три златне и по једну сребрну и бронзану медаљу. Злато је припало: Петру Поповићу јуниор У21 69кг, Ани Вилотић кадеткињи У18 57кг и Владимиру Ђукићу наде 38кг, сребро Страхињи Вулетићу пионир У12 46кг и бронза Урошу Николићу јуниор У21 69кг.

-Одличан резултат за наш клуб са ова два такмичења с обзиром да смо учествовали са мањим бројем такмичара. Ускоро нас очекују такмичења у Лозници и Шапцу где очекујемо већи број такмичара из нашег клуба, изјавио је тренер клуба Пантер, Милан Вујасин.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa