Инфо

23. март 2023.23. мар 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦА У ЗАБЛАЋУ

За бољи и квалитетнији живот

У Заблаћу су асфалтиране две улице укупне дужине 1,9 км. Из буџета града Шапца за ове радове издвојено је 29,5 милиона динара.

- Обећали смо да ниједна месна заједница неће бити заборављена, да ћемо улагати у сва наша села, да се домаћинства развијају, јер без пољопривреде, нема ни живота у граду. Да би наши вредни домаћини остали да живе и раде на селу, потребно је да имају урађену путну инфраструктуру као један од основних предуслова за развој. Срећан сам када видим завршене радове и осмех на лицу мештана, јер је то најбољи показатељ да добро обављамо свој посао, истакао је градоначелник др Александар Пајић и додао да су у плану нови километри путева, стазе за пешаке, игралишта за децу, реконструкције домова културе, свега што је неопходно за бољи и квалитетнији живот суграђана.

Фото: "Глас Подриња"


Асфалтиране је улица Јована Дучића дужине 200 метара и Младена Ст. Ђуричића (1,620 км).

- Срећни смо зато што је урађено оно што смо чекали више од тридесет година. Ово је први градоначелник који нас је посетио и помогао нам. Захвални смо Градској управи и градоначелнику Пајићу, каже Живојин Јовановић, председник Савета МЗ Заблаће.
М.Ф.

Најновији број

1. јун 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa