Инфо

8. јун 2023.8. јун 2023.
Фото: Глас Подриња, др Мирјана Андријевић, др Јелена Јефтић, Василије Тадић и Андреј Пакљанац

Фото: Глас Подриња, др Мирјана Андријевић, др Јелена Јефтић, Василије Тадић и Андреј Пакљанац

ОСМИ РЕКЛАМАТЕРИ НА ОДСЕКУ ЗА МЕДИЦИНСКЕ И ПОСЛОВНО ТЕХНОЛОШКЕ СТУДИЈЕ

Василије и Андреј победници

Василијева и Андрејева реклама добила је највише оцене код публике, што им је донело и укупну победу. Инспирисао их је квалитет и традиција модног бренда који су представили
Василије Тадић и Андреј Пакљанац са рекламом за Левис фармерице победили су на осмим Рекламатерима Одсека за медицинске и пословно – технолошке студије Академије струковних студија Шабац. Друго место освојила је Дашка Јанковић са рекламом за осигурање, а треће Теодора Вучинић, Емилија Љубинковић и Александра Лазић са рекламом за туристичку агенцију. Победнике су бирали стручни жири и публика састављена од студената.

На такмичењу студенти сами осмишљавају идеје за рекламе, а касније их сами и реализују.

Фото: Глас Подриња


-Наша реклама се састоји из три приче, а свака је снимана на другој локацији. Радни део Левис фармерица сниман је у Штитару, одакле сам ја, други, пословни део, сниман је у граду у насељу Бенска Бара одакле је колега Андреј, а трећи у Великом парку и ту су нам помогле колегинице Јована и Катарина које су улепшале рекламу, каже Василије Тадић из победничког тима.

Василијева и Андрејева реклама добила је највише оцене код публике, што им је донело и укупну победу. Инспирисао их је квалитет и традиција модног бренда који су представили.

-Желели смо да прикажимо квалитет Левис фармерица. То је марка коју још од 1873. године носе све генерације и могу да се носе у свим комбинацијама, истакао је Андреј.

Сви су успели у задатку
-Сваке године имамо све више такмичарских група. Драго ми је да се поред редовних укључују и студенти који студирају уз рад. Сви они су успели у задатку. Мој главни задатак дат њима јесте био да раде тимски, да се упознају, друже и стварају мрежу и снагу којом ће изгурати до краја студија, каже др Јелена Јевтић, координатор Рекламатера.


Ове године такмичило се 12 група. Поред 10 екипа редовних студената учестовала су и два тима студената који студирају из раднод односа.

-Учешће на овом такмичењу за мене је један велики изазов. Идеја је потекла из тога што се овим послом бавим 20 година, а један од предмета на мом студијском програму је економија, наводи Дашка Јанковић која студира и истовремено ради у осигурању.

Док су прва два места освојили студенти са смера економије, треће место заузеле су студенткиње гастрономије.

Фото: Глас Подриња


-Идеја се спонтано родила док смо се враћале из школе и причале шта би могле да снимимо. Све смо реализовале уз помоћ кинеске радне у центру града, каже Теодора Вучинић.
Стручни жири чинили су еминентни људи из различитих сфера живота, победници из претходних година, а и студенти су имали свог представника. Лидија Лазић, председник Студентског парламента први пут је била члан жирија.

-Није било тешко изабрати победнике. Свиделе су ми се скоро све рекламе. Добро је што студенти учествују у овој манифестацији која је постала традиционална и надам се да ће још дуго трајати. Поред тога што се такмиче, студенти доста и науче током учешћа у Рекламатерима. Верујем да ће у наредним годинама манифестација бити све квалитетнија и радујем се томе, каже Лидија.
М.М.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa