Инфо

22. јун 2023.22. јун 2023.
Н. Радић

Н. Радић

РУКОМЕТ: ЈУНИОРКЕ СРБИЈЕ

Завршна фаза

У јулу и августу јуниорке и кадеткиње наступају на Европским првенствима. Јуниорке у завршној фази. Кадеткиње дебитовале ван граница
Јуниорке Србије од 6. јула очекује наступ на Европском првенству А дивизије у Румунији, такмичење за које ће друга фаза припрема бити окончана у суботу повратком из Караташа где су изабранице селектора Маркова тренирале претходних 12 дана. У саставу су се налазиле и четири рукометашице Медицинара: Александра Васић, Невена Радић, Емилија Петрић и Тамара Мандић.

Преостало је још једно окупљање и коначан списак селектора. Европско првенство траје од 6. до 16. јула, Србија је у групи Ц заједно са Норвешком, Мађарском, и Француском. Овим редом ће бити одигране утакмице. Два најбоља тима ће у наредну фазу.

Кадеткиње
Кадетска женска репрезентација врхунац лета ће имати почетком августа на Европском првенству у Аустрији, а управо у овој држави кадеткиње (тренутна генерација) одиграле су први интернационални меч ван Србије. Поражене су од Аустрије 29:28. Шабачки рукомет и Медицинар су представљале две рукометашице Ива Лацковић и Хелена Петрић која је постигла и један гол. Ривали на ЕП биће: Шведска, Швајцарска и Хрватска.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa