Инфо

22. јун 2023.22. јун 2023.
ко ће се последњи радовати?

ко ће се последњи радовати?

ФУДБАЛ: КРАЈ СЕЗОНЕ 22/23.

Бараж - последњи одговор

Синоћни меч у Петковици решавао све. Реми одговарао Милану Орлићу. Трешњевки само победа. Карађорђе против Душка у баражу у Лозничком Пољу. Јевремовац и Гучево упркос победама у нижем рангу. Четири преостала позната од раније
Дуга фудбалска сезона на нашем подручју добиће епилог за викенд, утакмицом баража за попуну последњег слободног места у Окружној лиги у предстојећој сезони. Мишарки Карађорђе ће у недељу, 25. јуна, играти против Душка из Клења на терену у Лозничком Пољу.

Окружна лига
Мачванска окружна лига добила је епилог претходног викенда. Липолист је ремијем против Подриња потврдио титулу и за њих историјски пласман у зонски ранг наредне сезоне. Победе Јевремовца и Гучева у последњем колу нису донеле спас и ове екипе ће у географски одговарајући међуопштински ранг, као и Јединство (МЗ), Рудар Брасина, Мајур и Дрина Бадовинци. Рудар, Јединство и Гучево ће у МОЛ Јадар, Јевремовац у поцерску групу, а Дрина и Мајур у МОЛ Мачва. Кикс Карађорђа у Мишару против Хајдук Станка отежао је ситуацију Мишарцима који морају у баражу да чувају статус у петом рангу. Нови чланови Окружне лиге су: Јединство (Завлака), Стојан Лазарац, Војвода Степа, Раднички (Клупци), Младост (Прњавор) и Јединство (Владимирци).


У среду увеле последње коло предбаража одиграли су Милан Орлић и Трешњевка Трбушац и тај меч дао је дефинитав одговор који тим је нови члан Окружне лиге као победник баража, а који тим ће морати и наредне сезоне да наступа у међуопштинском рангу. Клење је друго без обзира на исход овог меча. У прва два кола било је нерешено, Душко и Милан Орлићу су одиграли 1:1, а потом су Трешњевка и Клење ремизирали 2:2. Наиме, према новим пропозицијама од претходне сезоне, у случају да две или више екипа имају једнак број бодова у мини лиги победника предбаража у три групе међуопштинских лига, не гледа се гол разлика из мини лиге, већ из првенства. Најбољу је имао тим Милана Орлића, те је њима синоћ у Петковици одговарао и било који реми против Трешњевке. На другој страни Трбушац није имао избора и свакако је одиграо последњи меч у сезони. Уколико је славио, слави и пласман у Окружну лигу, док је М. Орлић трећи, а у случају ремија или пораза, Трешњевка завршава на трећем месту и остаје у МОЛ Поцерина.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa