Инфо

13. јул 2023.13. јул 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ИНФРАСТРУКТУРНИ РАДОВИ У ПОЦЕРСКОМ ПРИЧИНОВИЋУ

Асфалтирање на више локација

Током претходних дана у приградској Месној заједници Поцерски Причиновић урађени су значајни инфраструктурни радови. Асфалтиране су улице Посавска, Лазара Васића и Добросава Живановића, уређени су плато и паркинг испред зграде месне заједнице, приступну саобраћајницу са аутобуским стајалиштем и реконструисано је игралиште у дворишту ОШ “Стојан Новаковић“.

Милка Муцић, заменик председника Савета МЗ Поцерски Причиновић захвалила се градоначенику Шапца Александру Пајићу и ЈП “Инфраструктура“ у име свих грађана Поцерског Причиновића.

-Имамо обећање градоначелника да ово није крај уређења нашег места, да ће бити још инфраструктурних радова. Добијамо све оно што је потребно месној заједници овог формата за нормално функционисање и живот мештана, рекла је Милка Муцић.

Фото: "Глас Подриња"


Поцерски Причиновић је друга по величини приградска месна заједница на територији Шапца са 7.500 становника. Укупна дужина три асфалтриране улице је око 350 метара, док је укупна вредност радова на свих пет локација око 15 милиона динара.

Момчило Матић, становник Посавске улице такође је захвалио градоначелнику и ЈП “Инфраструктура“ на челу са директором Сашом Максимовићем.

-Живим у овој улици четрдесетак година. Град Шабац је препознао нашу молбу да нам је асфалт неопходан. Иако је ово слепа улица и овде има становника који заслужују услове живота достојне 21. века. Раније су овде биле рупе, прашина, сада је много лакше, пре свега због деце, рекао је Момчило Матић.

Завршницу радова обишао је и градоначелник Александар Пајић и том приликом је разговорао са мештанима о свему што је урађено и ономе што им још недостаје, а реално је да се уради у наредном периоду.

-Заиста се трудимо да подједнако радимо у свим местима на територији града. Овде су људи годинама живели у неасфалтираним улицама и нису имали нормалне услове за живот. Овде већ постоји водоводна и канализациона мрежа. Поносан сам на Савет МЗ који вредно ради на свим пројектима. Радимо заједно са својим суграђанима да од Шапца направимо град будућности. Наставићемо овако да радимо и у годинама које следе, рекао је градоначелник Пајић.
M.M.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa