Инфо

20. јул 2023.20. јул 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Отворени састанак Партнерског форума за израду плана развоја општине Љубовија

Општинско веће је 28. јуна позвало стручну јавност и све заинтересоване грађане да се укључе у поступак јавне расправе о нацрту Плана развоја општине Љубовија за период 2024-2030. године. Сам документ је објављен на званичном интернет сајту Општине www.ljubovija.rs.

У оквиру поступка јавне расправе, у среду 12. јула 2023. године, у згради Општинске управе, организован је отворени састанак коме су присуствовали чланови Партнерског форума и заинтересовани грађани општине Љубовија, као и представници Програма Уједињених нација за развој у Србији.

Том приликом је представљена визија развоја општине Љубовија, развојни правци и приоритетни циљеви које Општина планира да оствари до 2030. године, као и мере које је неопходно спровести у наредних седам година како би се постављени циљеви и постигли. Јавна расправа траје до 29. јула 2023. године.

Заинтересована стручна јавност и грађани своје примедбе, предлоге, коментаре и сугестије могу доставити Општинском већу општине Љубовија путем електронске поште, преко поште или преко писарнице Општинске управе општине Љубовија. Детаљне инструкције се могу наћи на званичном веб сајту Општине.
Ljubovija.info

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa