Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
Хуманитарна Ревија за рођендан
ФУДБАЛ: СУ „ДЕЛКЕ ФУДБАЛ“

Хуманитарна Ревија за рођендан

Спортско удружење „Делке фудбал“ планира да 11. септембра организује хуманитарну фудбалску утакмицу за помоћ Драгану Савићу Цвикију из Мачванског Метковића, као помоћ у даљем лечењу и борби против тешке болести. Овај догађај ће бити и начин да Спортско удружење обележи пет година постојања и рада. Хуманитарна Ревија фудбала, односно меч плавих и црвених, где ће наступити садашњи и бивши играчи из Мачванског округа, Срема, Колубаре и Семберије, замишљен је као утакмица где је за учеснике и посетиоце свака активност бесплатна, а добровољни прилог се прикупља на месту догађаја.

-Трајемо и радимо у интересу фудбала и спорта, пет година није мало и желимо да обележимо баш на овај начин и да догађај има пре свега хуманитарни карактер. Упутили смо молбу Општини и ФК Мачва Богатић да нам дозволе коришћење терена 11. септембра, као и молбу Општини за помоћ у изради мајица са логом Општине Богатић које би поделили спортским пријатељима. Надамо се позитивном одговору – истиче председник СУ Миодраг Делић и додаје да без терена неће бити могуће организовати овакав догађај.

-Отказали смо овог лета три Ревије фудбал. Позивамо све чиниоце у Општини да заједно радимо у интересу спорта и омладине. Ми нисмо корисници буџета Општине за 2023. годину и зато смо упутили и молбу за помоћ. Уколико не буде одговора ми ћемо отказати догађај, а новац ћемо прикупити на други начин и уплатити нашем суграђанину.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa