Инфо

7. септембар 2023.7. сеп 2023.
Славље Сладојевића након гола

Славље Сладојевића након гола

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Дерби у Вршцу

Мачва јесте неубедљиво стартовала, али у последња три кола игра значајно боље и то показују и резултати. У поменутом периоду је најбољи тим у Првој лиги. Чини се да тим уз победе има и добру игру, те је неизбежан оптимизам и нада у више од пласмана у плеј оф. Ипак, тек је пето коло, истиче шеф стручног штаба.

Мачва – Младост (НС) 2:0 (2:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 900. Гл. судија: Дејан Петровић (Вршац); помоћници: Чотрић (Лозница) и Живковић (Н. Сад). Стрелци: Пеаце у 9. и Сладојевић у 38. минуту. Жути картони: Јовановић, Савковић, Враштановић, Гочманац, Мићановић, Марковић (Мачва); Ђуричин и Вујаклија (Младост ГАТ).
МАЧВА: Гочманац, Јовановић, Ристивојевић, Сладојевић, Савковић, Враштановић, Новаковић (Мићановић), Мијаиловић (Марковић), Пеаце (Јововић), Радуновић, Пејовић (Бранковић).


-Нисам дозвољавао дефетизам након два кола, једнако не желим еуфорију. Резултати су производ преданог и посвећеног рада. Момци раде одлично, тренирају и то нам се враћа на терену. Приступ меч по меч не мењамо, као и усмеравање мисли ка победи ко год да је ривал – рекао је Куртушић.

Велики изазов за тим у налету је гостовање у Вршцу. Вршчани су стабилни у горњем делу, имају млад тим појачана са искусним Зоћевићем и Бразилцем Рикелмеом, одлазак важних: Андрића, Павлова, Пардјине и Илића се не осећа у резултатима. У тешком распореду су освојили осам бодова, а претхдне сезоне су убедљиво победили Шапчане на свом терену. Меч је у петак, од 16:30.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa