Инфо

5. октобар 2023.5. окт 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У ОКВИРУ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ МАСКЕНБАЛ ЗА МАЛИШАНЕ

Срећа, срећа, радост

У оквиру Дечје недеље организован је маскенбал за малишане у свим предшколским установама Шапца. Градоначелник Шапца др Александар Пајић посетио је два вртића, „Сунце“ и „Слободу“, и донео дарове за најмлађе.

Фото: "Глас Подриња"


- Пре свега, желео сам да упознам директорку и васпитаче са плановима за наредни период. Ускоро започињемо радове на изградњи новог вртића на Летњиковцу, за који смо добили грађевинску дозволу. У наредне четири године планирамо да изградимо још две предшколске установе. Константно улажемо у ПУ „Наше дете“ и настојимо да снизимо цену вртића, што је важно за наше суграђане. До сада смо трошкове боравка у вртићу умањили за 30 одсто, а идемо према визији града, која подразумева бесплатне вртиће, истакао је градоначелник Пајић.

Фото: "Глас Подриња"


У ова два вртића има око 370 деце, од најмлађих до предшколаца. Радости није било краја.

- Ово је један од лепших дана у оквиру Дечје недеље. Организовали смо маскенбал за све другаре наших вртића зато што сваке године на Чивијашком карневалу привилегију за учешће имају деца у години пред полазак у школу, а маскенбал је нешто што они јако воле и у чему уживају. Данас се у свим нашим вртићима организује маскенбал, који је доступан од деце јасленог узраста до деце у години пред полазак у школу. Родитељи као наши партнери проводе са васпитачима и децом мало више времена, што свакако иде на добробит детета, нагласила је директорка ПУ Наше дете Сандра Мићић.

Фото: "Глас Подриња"


У четвртак ће бити организована једна од највећих манифестација Дечје недеље – купопродајна изложба испред Старе робне куће.

Позивамо све суграђане да дођу и да нам се придруже, поручила је директорка Мићић.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa