Инфо

5. октобар 2023.5. окт 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Асфалтирање и уређење платоа испред Дома културе у МЗ Касарске ливаде

Лепши изглед и већа безбедност

Асфалтирана раскрсница, четири оближње улице, уређен паркинг и плато испред Дома културе МЗ. Наставак радова на више локација док временски услови дозволе. Сва средства из буџета
На подручју Месне заједнице Касарске ливаде оконачни су радови на асфалтирању раскрснице улица Стефана Првовенчаног и Далматинске, уређен је плато испред Дома културе у овој МЗ, као и паркинг са 14 места у његовој близини. Осим поменутих радова, слој асфалта је постављен и у четири оближње улице, Рајићевој, Љубомира Павловића, нова 33 и нова 49. Вредност радова је око 23 милиона динара.

Фото: "Глас Подриња"


-Саобраћајница је уређена тако да допринесе безбедности деце, односно ђака, као и свих суграђана. Најважније да су сви ови радови финансирани средствима из буџета, без додатне наплате грађанима. Од првог дана актуелна градска власт се труди да инфраструктурни пројекти буду приоритет, на градском, приградском и сеоском подручју – истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић током посете МЗ Касарске ливаде и додао да је у претходне непуне три године асфалтирано око 110 км путева на подручју шабачке локалне самоуправе.

-Континуирано радимо, временски услови су повољни и грађевински радови су у току на неколико локација. Тренутно се раде стазе на Летњиковцу, асфалтирања су у току у Месној заједници Варна, подиже се коцка у Савској улици, поред кванташке пијаце и она ће наредне недеље бити асфалтирана у дужини већој од 500 метара са пешачком и бициклистичком стазом. У плану су и радови у Поцерском Метковићу.

Фото: "Глас Подриња"


Како је нагласила одборница у Скупштини града асфалтирањем и уређењем платоа испуњен је део обећања суграђанима, а мештанима Касарских ливада и живот олакшан на овај начин.

-Као одборник у Скупштини града, али пре свега као неко ко је одрастао у Касарским ливадама желим да се захвалим Градској управи, Инфраструктури и градоначелнику, јер имају слуха за потребе становништва на подручју удаљенијем од центра. Власт и грађани морају бити партнери у решавању свих проблема, а сматрам да је ово један од примера – изјавила је др Славица Ђурић, одборница у Скупштини града Шапца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa