Инфо

26. октобар 2023.26. окт 2023.
Пехар победника у Вукошићу
Општина Владимирци, финале фудбалског купа

Пехар победника у Вукошићу

По многима меч сезоне у животу фудбалских Владимираца припао је екипи Добраве из Вукошића после убедљивих 5:0 , полувреме 3:0 за екипу Добраве. У оптималним условима за игру на стадиону Јединства у Владимирцима већ у првом минуту меча повели су играчи из Вукошића и до краја меча извојевали убедљиву победу:

Голове су постигли Мирко Косанић у првом минуту утакмице и Душан Тодоровић и Немања Глигорић док се Александар Филиповић два пута уписао у листу стрелаца.


Од раног вођства до другог гола грешком обране Трешњевке све је наговештавало тријумф тима из Вукошића . Најбољи играч финала је био Александар Филиповић из Добраве а локална саоуправа је обезбедила награде примерене финалу. Морам истаћи да је победник купа и јесењи првак наше лиге што говори у прилог квалитету лигашког такмичења, сумира виђено секретар ОФС Владимрци Дејан Јевтић.
ФК Добрава: Б.Косанић , Лазић, Г. Кузмановић, Стевић, Бркић, Ранковић, Матић, М. Косанић, Тодоровић, Филиповић и Мићић а играли су и Јовановић, М. Кузмановић, Пајичић, Н. Косанић, Митровић и Глигорић .
ФК Трешњевка: Тадић, Ајдарић, Станковић, Нешић , Богдановић, Гајић, Урошевић, Брзаковић, Тодоровић, Мишић и Симеуновић а играли су и Стефановић, Лукић и Чолић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa