Инфо

2. новембар 2023.2. нов 2023.
Истрага о неприлагођенима
Душан Микља:

Истрага о неприлагођенима

Пред вама се налази истрага коју је писац одлучио да спроведе и да све појединости до којих је дошао забележи на страницама ове књиге. Међутим, та истрага се разликује од свих других по томе што је истражитељ потпуно сам у науму да осветли и приближи предмет истражног поступка. Читалац је једини очевидац – он ће имати увид у сваки њен сегмент.

Истражујући случај неприлагођених, Душан Микља ће морати да преиспита многе парадоксе наше цивилизације, над којима је свако од нас био безброј пута замишљен. Тако истрага о неприлагођенима постаје потрага за истином, али и потрага за појединцима који су спремни на то да се одрекну свега осим слободе. Пишчево позивање на личности које су промениле историјске токове и његов разговор са њима увериће вас у то да само слободни људи имају снагу да истину проносе кроз живот као бакљу, осветљавајући тако пут и себи и другима.

Ко су неприлагођени? Због чега је писац одлучио да покрене истрагу о њима? Ко је налогодавац? Какав је епилог истраге? Читалац који постави та питања више није очевидац, већ пишчев саучесник у истрази.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa