Инфо

28. децембар 2023.28. дец 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

СУБНОР Шабац окупљањем чланове обележио крај године

Велики планови за 2024. годину

„Желимо да поченемо са градским месним заједницама. Имамо велики број бораца којима је признат стаж током протеклих ратова. Имамо око 1600 уписаних људи у регистру, те желимо да их укључимо у наш рад преко месних заједница како би били активнији“, рекао је председник удружења Живорад Петровић
Савез удружења бораца Народноослободилачког рата Србије Шабац годишњом скупштином и окупљањем чланова обележио је 2023. На измаку клаендарске године сумирају утиске, остварно, али и праве планове за наредну. Истичу да су све предвиђене активности реализовали, а да ће у складу са програмом бити активни и у 2024.

Председник удружења Живорад Петровић наглашава да су упркос проблемима успели да остваре планове и програме. Верује да ће наставити да чувају и негују сећање, успомену на све оне који су дали животе за слободу уз укључивање нових чланова.

-Савез бораца је био мало потиснут, али желимо да се поново активирамо. Уз све традиционалне активности, програме које из године у годину реализујемо, намера нам је да проширимо своје деловање. Желимо да поченемо са градским месним заједницама. Имамо велики број бораца којима је признат стаж током протеклих ратова. Имамо око 1600 уписаних људи у регистру, те желимо да их укључимо у наш рад преко месних заједница како би били активнији – појаснио је Петровић.
М.Ж.Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa