Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Абдулахи у акцији

Абдулахи у акцији

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Притисак на ривалу

Инђија пред императивом након кикса у Београду. Мачва још у процесу уигравања. Мала бодовна разлика између Супер лиге и плеј аут зоне
У дуелу екипа врло сличног квалитета којима су одбране снажнији део можда је реми без голова и био најреалнији резултат. Оба тима су победом могла корак или два више на табели, али и са ремијем су још у борби. Пред Мачвом је сада тежи ривал и гостовање, али далеко од тога да се нема чему надати тим Немање Глушице.

Мачва – ОФК Вршац 0:0 (0:0)
Стадион Мачве. Гледалаца: 900. Гл. судија: М. Миленковић (Београд); помоћници: Цветковић и Радоичић (оба БГ). Жути картони: Абдулахи, Савковић, Ристић, Сладојевић, Станојевић (Мачва); Томић (Вршац).
МАЧВА: Гочманац, Јовановић, Ристивојевић, Сладојевић, Савковић (Станојевић), Адамовић, Враштановић (Стевановић), Мијаиловић (Јевтић), Абдуллахи, Радуновић (Ристић), Пејовић.


-Нисмо задовољни бодом на домаћем терену, али имамо времена да исправимо недостатке до наредног меча. Задовољан сам борбеношћу екипе, залагањем и верујем да следе бољи резултати – истакао је тренер Глушица.

П. Радуновић


Инђија је амбициозно закорачила у пролеће, али је прилику за скок на позицију два пропустила у Београду где је надиграна од Графичара. Мачва је сада императив за суперлигашког кандидата. Остали су без искусног Ђурића и Дервисија током зиме, али су довели интернационалце Поповића и Милојевића, као и Михајловића из Супер лиге. Погодност за Мачву је то што су Инђијци бољи у гостима него на домаћем терену. Искусни Стојановић и Милошев се нападачки истичу у не много ефикасној екипи. Ђоковић у Инђији и Абдулахи у Мачви имају по четири жута картона.

У претходне две сезоне Инђија је славила на домаћем терену, те црвено-црни играју и против традиције.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa