Инфо

7. март 2024.7. мар 2024.
П. Радуновић у продору против Вршца

П. Радуновић у продору против Вршца

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Сваки меч одлучујући

Мачва је добро почела, стигла до предности голом Јевтића, али лоше завршила у Инђији и то је очекивано водило ван плеј оф зоне. Јуче је играла меч против реално слабије екипе од Инђије и свакако значајнији дуел. У тренутку настанка текста не знамо исход, а круцијалан је за ову анализу. Победа у Ужицу брише неуспех у Инђији и враћа Шапчане у круг плеј оф кандидата, далеко од угржених, пораз не искључује Мачву из борбе за плеј оф позицију, но већ се иза леђа осећа и зона угрожених. Ужичани су у меч ушли под императивом, али није ни Мачва могла бити растерећена.

Инђија – Мачва 3:1 (1:1)
МАЧВА: Гочманац, Јовановић (Марковић), Ристивојевић, Јевтић, Савковић (Стевановић), Адамовић (Ристић), Новаковић, Враштановић, Мијаиловић, Радуновић, Пејовић.


Неће другачије бити ни за викенд када у Шабац долази Металац. У среду су били четири бода иза Мачва, сигурно су иза и док читате текст, можда седам, можда четири, пет, три или само бод. Дочекали су Вршац. Милановчани имају услове за Супер лигу, али не и тим, ипак гостовања су им тајно оружје, два од три последња меча су добили, а славили су тамо где је Мачва губила. Имају два нова искусна играча суперлигашког искуства Дамјановића и Мирића. Катанић је свакако главни адут.

Борба на више фронтова


У Мачви: Гочманцу, Мијаиловићу и Радуновићу је претила суспензија пред меч у Ужицу, имали су по три жута картона, као и Бошко Враштановић (седам). Четири ривалска играча су била у истој позицији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa