Инфо

7. март 2024.7. мар 2024.
Још четири тешка меча (фото: ВК Шабац Еликсир фб)

Још четири тешка меча (фото: ВК Шабац Еликсир фб)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Борба за полуфинале

Против Звезде и Вукова мора боље због учвршћивања места међу четири најбоља тима. Екипа некомплетна. Неефикасност усмерила бодове у Крагујевац
На овогодишњој премијери шабачки ватерполисти су остали дужни публици, посебно у другом полувремену. У прва два периода против Радничког меч је био очекивано изједначен, али је ослабљен тим (Репановић ван строја) у трећем и четвртом осетно изгубио на ефикасности, а упркос неколико врло изгледних прилика након добрих акција готово две четвртине је био без гола. Раднички није бриљирао, али је био сигуран.

У тренутку када настаје текст пред вама Шабац је гост Црвене Звезде у још једном, другом од шест дербија. Звезда је учесник Лиге шампиона, други најквалитетнији тим у Србији и свакако фаворит на домаћем терену. Примарно за Шапчане је да су показали више него у другом полувремену против Радничког, без обзира на исход.

Крагујевац је у предности у борби за друго и треће место, али је у оптицају још 12 (односно 15 бодова). Промарни дуели Шапца су против Вукова где победе доводе на корак од полуфинала.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa