Инфо

7. март 2024.7. мар 2024.
Звезда рутински савладана (фото: РК МП Еликсир)

Звезда рутински савладана (фото: РК МП Еликсир)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Раднички загревање

Извесна је друга позиција и сваки меч је припрема плеј офа и полуфинала Купа. Претходне две сезоне Раднички лако решаван
Увек ће утакмице Металопластике и Црвене Звезде бити вечити дерби српског рукомета, али то је сада само последица традције, плави су осетно квалитетнији већ неколико сезона, били су то и у петак. Поново у петак играју против још једног доброг тима, али који не би требало да буде превелики изазов за играче Владе Матића.

Ц. Звезда – МП Еликсир 25:28 (11:14)
Београд. Гледалаца: 100. Судије: Бакмаз и Радаковић (оба НС). Седмерци: ЦЗ 2(0); МП 3(2). Искључења: ЦЗ 6; МП 12 минута.
Ц. ЗВЕЗДА: Радовановић, Хорват, Тривуновић, Ненадић 1, Урта 2, Андрејевић 8, Богуновић, Матичић 1, Шмигић, Бујшић 2, Радовановић (9 одб.), Шљукић 6, Павловић 1, Колунџић 4, Пановски, Ковачевић.
МП ЕЛИКСИР: Павковић (1 одб), Додић 6(1), Алиловић 6, Ф. Миловановић 2(1), И. Миловановић, Марјановић, Јевтић, Арсић (10 одбрана), У. Павловић 2, Брајовић 7, Јовановић 3, В. Павловић, Паповић, Петровић, Симић 2, Дакић.


-Гледамо напред и припремамо наредне мечеве. Жао ми је што млади играчи у финишу нису искористили своју прилику, али је остатак меча био добар, важни бодови и тежимо да наставимо с победама – истакао је тренер Влада Матић након меча.

Раднички је превише квалитетан за грчевиту борбу за опстанак и још недеовољно снажан за плеј оф трку, те у остатку сезоне већ могу да уигравају тим за наредну. Колико могу бити незгодни потврдили су ремији против Партизана и Динама, победа против Звезде. Још неки бод против фаворита био би велики подстрек за екипу коју од јануара предводи тандем Штудер – Курандић, тренери дуго у клубу, али пре свега оријентисани на женску селекцију.

В. Брајовић (фото: РК МП Еликсир)


Шапчани су их рутински „решавали“ у претходне две сезоне. Раднички је и добра провера пред тежак низ након паузе. Редом следе: Војводина у Купу, Партизан, Уб и Динамо у Супер лиги.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa