Инфо

7. март 2024.7. мар 2024.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Општина Владимирци: обележавање дана жена

Владимирачки дани поштовања жена

Локална самоуправа Општине Владимирци се ове године постарала да се осми март међу дамама са територије општине дуго памти. Од богатог програма имале су госпође са територије општине прилику да уживају у комедији “Тражим мужа” која је у извођењу седам жена приредила смех до суза и то поводом међународног дана жена или тачније дана обележавања сад већ традиционалне свечарије. По тексту Душка Радовића и режији Јелице Брестовац уливали се у комедијаским обртима да пронађу правог и задрже га...

Сад већ само увод у дане, безмал седмицу ,посвећену припадницама нежнијег пола у Дому културе у организацији библиотеке Душа Атић. Већ вечерас од 18 сати следи у сали Посавотамнавске средње школе Вече фоклора где ће се уз наступ предшколаца, основаца и средњошколаца видела истинска љубав у песми и игри према бакама, мајкама, сестрама... како то опет само младост уме.

Петак је резервисан за свечарску Осмомартовску приредбу, нова пажња у ниски вредновања жена , опет у сали Дома културе вече за незаборав.

Све ће зачинити излет завидног броја дама које ће у недељу 10. марта спознати лепоте Србије. Прво у већ месту окупљања верника из православног света, манастиру Тумане, Голупцу и Сребрном језеру.


Негована традиција обележавања међународног дана жена у потпуности је испунила очекивања и најпробирљивијих и подигнута на највиши ниво опет примерен немерљивом значају бака, мајки и сестара у свакодневници само урамљен у дар општине раскошног садржаја.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa