8. mart 2018.8. mar 2018.
AIK Banka na desetom Sajmu poljoprivrede “ŠABAC 2018”

PONUDA ZA POLjOPRIVREDNIKE

U toku poljoprivrednog sajma, AIK Banka je za klijente pripremila atraktivnu ponudu za kratkoročne kredite za finansiranje predstojeće setve, kredite za trajna obrtna sredstva, ali i kredite za nabavku mehanizacije, investicije u poljoprivredi i kupovinu zemljišta. Takođe u ponudi se nalaze i revolving krediti koji pružaju apsolutnu fleksibilnost u raspolaganju sredstvima. AIK Banka koja je ovlašćeni zastupnik u osiguranju nudi pored mnogobrojnih vrsta osiguranja (putno, imovinsko i dr.) i osiguranje poljoprivrede - useva i plodova
U susret predstojećem jubilarnom desetom Sajmu poljoprivrede “ŠABAC 2018”, AIK Banka će i ove godine tradicionalno predstaviti svoju specijalnu ponudu namenjenu poljoprivrednicima. Tim povodom razgovarali smo sa Draganom Marinkovićem, direktorom filijale Šabac.
Kakve novine će AIK Banka predstaviti posetiocima ovogodišnjeg Sajma?
-Imajući u vidu posebno interesovanje za IPARD fondove od početka godine, AIK Banka je u svoju paletu proizvoda uvrstila i EIB-APEDž liniju, koja u potpunosti odgovara zahtevima klijenata u pogledu kamatnih stopa, dinamike otplate, kao i rokova otplate sa svrhom finansiranja projekatapodržanih od strane IPARD Fondova.
Kakvu je još ponudu AIK Banka pripremila posetiocima ovogodišnjeg Sajma?
-U toku poljoprivrednog sajma, AIK Banka je za klijente pripremila atraktivnu ponudu za kratkoročne kredite za finansiranje predstojeće setve, kredite za trajna obrtna sredstva, ali i kredite za nabavku mehanizacije, investicije u poljoprivredi i kupovinu zemljišta. Takođe u ponudi se nalaze i revolving krediti koji pružaju apsolutnu fleksibilnost u raspolaganju sredstvima. AIK Banka koja je ovlašćeni zastupnik u osiguranju nudi pored mnogobrojnih vrsta osiguranja (putno, imovinsko i dr.) i osiguranje poljoprivrede - useva i plodova.
Koje su prednosti poljoprivrednih kredita AIK Banke?
-Prednost naših poljoprivrednih kredita jeste fleksibilnost proizvoda u delu namene i otplate kredita. Fleksibilni plan otplate je svakako korisna stvar zbog izražene sezonalnosti u poljoprivredi.
Posetioci sajma će imati prilike da se upoznaju i sa drugim proizvodima Banke?
-Sa zadovoljstvom ističem da je AIK Banka za sve klijente koji žele da brzo i efikasno transferišu novac i vrše plaćanja, a da pri tome imaju na raspolaganju određena sredstva i poseduju željene polise osiguranja, pripremila najsavremeniji tekući račun na tržištu – START PAKET TEKUĆI RAČUN.
Po čemu se ističe Start paket tekući račun AIK Banke?
-Pre svega, Start paket tekući račun AIK Banke sastoji se iz tri dela. Prvi deo podrazumeva savremene usluge transfera novca i plaćanja, odnosno usluge vezane za tekući račun. U okviru ovog dela paketa, penzionerima vlasnicima Start paket tekućeg računa je omogućeno da podignu svoju penziju sedam dana ranije od zvanične uplate. Drugi deo pruža mogućnost dozvoljenog prekoračenja do 30.000 RSD, dok treći deo obuhvata izbor jedne ili više polisa osiguranja po izboru. Otvaranjem Start paket tekućeg računa u AIK Banci klijenti su u prilici da na jednostavan i brz način obavljaju bankarske transakcije upotrebom mobilnih telefona (mBanking) ili upotrebom računara (eBanking). Najmodernije finansijske usluge koje su na raspolaganju korisnicima Start paket tekućeg računa jesu ’AIKeNjallet’ i ’KesKlik’.
Za sam kraj da li biste želeli da dodate nešto?
-Iskoristio bih priliku da pozovem sve zainteresovane da posete štand AIK Banke tokom trajanja sajma i informišu se o uslovima ponude, ali i brojnim pogodnostima koje naša Banka nudi.

PR

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa