Info

14. jun 2018.14. jun 2018.
Širenje vodovodne mreže
RADOVI U ULICI JAKOVA
NENADOVIĆA U MIŠARU

Širenje vodovodne mreže

Javno komunalno preduzeće „Vodovod Šabac“ počelo je radove na izgradnji vodovodne mreže u ulici Jakova Nenadovića u Mišaru.
Prema rečima direktorke ovog preduzeća Daniele Lovrin Gavrilović, jedan od prioriteta u radu jeste širenje vodovodne mreže.
- S tim u vezi, sve naše aktivnosti i planove pravimo u zavisnosti od potreba i želja građana. Upravo su građani ulice Jakova Nenadovića, na Mišaru, početkom godine izkazali potrebu i želju da se priključe na vodovodnu mrežu. Ovde radimo na izgradnji vodovodne mreže u dužini od jednog kilometra. Vrednost radova iznosi milion dinara, a građani su učestvovali u realizaciji ovog projekta sa 450 evra u dinarskoj pritivvrednosti po priključku – istakla je Lovrin Gavrilović.
Ona je dodala da je nedavno imala sastanak u MZ na Mišaru gde su građani iz još nekih ulica pokazali interesovanje za širenje vodovodne mreže.
- Počeli smo pregovore i razgovore, i očekujem da će se veliki broj ulica sa Mišara naći u planu za širenje vodovodne mreže u 2019. godini – napomenula je direktorka Vodovoda.
Odmah po završetku ovih radova, biće nastavljeni radovi na širenju kanalizacione mreže u Majuru i to u ulici Carice Milice. Tokom predstojećih dana trebalo bi i da počnu radovi na izgradnji kan-alizacije u ulici Travnice.
Građani prezadovoljni
Građani ovog dela Mišara su veoma zadovoljni brzom reakcijom rukovodstva šabačkog vodovoda.
- Prezadovoljni smo što ćemo se uskoro priključiti na vodovodnu mrežu. Ovo je za nas ogromna stvar. Zahvaljujući direktorici Vodovoda, koja nam je izašla u susret, uskoro ćemo se priključiti na gradski vodovod. Imali smo puno problema do sada kada je reč o snabdevanju vodom, a i bunari su počeli da nam presušuju. Velike životne probleme rešavamo ovim priključenjem – rekao je Miša Kačarević iz Mišara.
N. K.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa