5. jul 2018.5. jul 2018.
Srbija ima alternativu
U ŠAPCU ZASEDAO IZVRŠNI ODBOR NARODNE STRANKE

Srbija ima alternativu

Članovi izvršnog odbora Narodne stranke održali su radni sastanak u prostorijama ove stranke u Šapcu.
Pored članova izvršnog odbora ovom sastanku prisustvovali su i svi predsednici gradskih i opštinskih odbora, kao i poverenici Narodne stranke sa teritorije Mačvanskog okurga.
- Šabac jasno pokazuje da Srbija ima alternativu aktuelnoj vlasti. Ovo je još jedan korak u našim naporima da se formira infrastruktura Narodne, ne infrastrukture radi već da bi pokazali da još postoje ljudi sposobni i voljni da se bore za budućnost ove zemlje i ovog naroda. Na nama je da pokažemo da Srbija ima izbora, da nisu i da nismo svi isti, da postoji potpuno jasna i ozbiljna alternativa aktuelnoj državnoj vlasti. I to je preduslov da se okonča teror jedne organizovane, ucenjene i podmićene manjine nad većinom građana Srbije. Ovde smo da kažemo i pokažemo da Srbija ima izbora i da Srbija ima za koga da glasa – rekao je poverenik Narodne za Mačvanski okrug Božidar Katić.
Odlukom da se sednica Izvršnog odbora održi u Šapcu pruža se podrška jedinom slobodnom gradu, pokazuje briga za očuvanje demokratije i ističe primer Šapca kao nešto čemu treba težiti.
- Ovo što danas radi Šabac to će sutra biti cela Srbija. Formiranje opozicionog Saveza ide jako dobro, sazrela je svest kod većine opozicionih stranaka da ne smemo dozvoliti šovinizam malih razlika niti smemo dozvoliti sebi da se razlikujemo po sitnicama koje su mnogo manje bitne od onoga što nas sve spaja, a to je pitanje ekonomskih i političkih sloboda u našoj zemlji – istakao je predsednik Izvršnog odbora Narodne Vladimir Dobrosavljević.
Izvršni odbor je u zaključcima naveo da je zadovoljan rastom i razvojem Narodne, ističući da je već sada ona najveća opoziciona organizacija u Srbiji, sa više od 100 gradskih i opštinskih odbora.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa