18. oktobar 2018.18. okt 2018.
KONFERENCIJA POVERENIŠTVA SNS

Postavljena tri pitanja

Povereništvo Srpske napredne stranke održalo je u petak konferenciju za medije na kojoj su postavljena tri pitanja. Poverenik i narodni poslanik Boban Birmančević imao je pitanja za pravosudne organe, kao i za gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenović, a rekao je da odgovori na njih interesuju ssve građane Šapca, ali i Srbije.
-Prvo pitanje je za Viši sud. Kada će biti doneta presuda po žalbi osnovnog javnog tužioca u Šapcu na oslobađajuću presudu gradonačelniku Zelenoviću? Ne pitamo šta će biti u presudi niti utičemo na nju, samo pitamo zarad istine i građana Šapca. Drugo pitanje je za Osnovno javno tužilaštvo, Više javno tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslova, a odnosi se na 72 stana koja su u vlasništvu grada. Ne postoji nijedan dokument u kom su ti stanovi pobrojani ni u kom piše ko živi u tim stanovima i na koji način su deljeni i da li neko plaća porez na njih. Od tih stanova budžet Šapca ne vidi ni jedan dinar. Tražimo da nadležni utvrde ko je i na koji način dodelio ta 72 stana, rekao je Birmančević.
Treće pitanje koje je Birmančević postavio je poziv Nebojši Zelenoviću i Dušanu Petroviću na televizijski duel, na bilo kojoj televiziji.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa